ВОЗАЧ

 • Објавен пред 11 месеци
 • EUROVIA
 • Активен до 16.01.2017
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Тетово

Eurovia ДООЕЛ е една од водечките компании во областа на градежништвото во Македонија.

По семејна традиција на успешно работење во областа на градежништвото, компанијата "ЕУРОВИА" е основана во 2010 година. Пред себе постави цел да се креират капацитети кои ќе ги покријат сите видови на работа во градежништво; од преработка на проектна документација до реализација на повеќето комплексни градби во високо градежниот сектор.

Станете дел од нашиот успешен тим.

Со цел да се зајакне нашиот тим , го објавуваме овој  конкурс за позиција:

ВОЗАЧ

Квалификации на кандидатот:

 • Минимум средно образование;
 • Најмалку 3 години работно искуство;
 • Возачка дозвола “Б” категорија;
 • Високи комуникациски вештини;
 • Возраст од 21 до 35 години.

Главни одговорности:

 • Управување со службеното возило;
 • Да се погрижи службената кола секогаш да биде во уредна и функционална состојба;
 • Управување со сигурност и одговорност;
 • Одговорен за спроведување на планот за пренос со службено возило.

Сите заинтересирани кандидати кои сметаат дека имаат вештини и знаење за оваа позиција, треба да испратат своја професионална биографија (CV) на: info@eurovia.mk, со назнака “Возач”.

Краен рок за пријавување 16/01/2017.

Контакт инфо:

ул.101 бр. 15, Желино – Тетово

(Aвтопат Мајка Тереза, бензинска пумпа Лукоил 025, во близина на Агрополог)

Канцеларија во Скопје:

Коле Неделковски 61 лок 1

Скопје, Македонија

Тел: +389 44 350 991

КЛИКНИ