Дистрибутер

  • Објавен пред 5 месеци
  • Пал Транс Ман
  • Активен до 20.05.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Реномирана компанија за дистрибуција на пиво и сокови, има потреба од возач - дистрибутер за територијата на град Скопје.

Како предност ке се земе за кандидатите со работно искуство.

Задолжително е поседување на Ц возачка категорија.

Вашите апликации испратете ги на следната е-маил адреса: paltransman@gmail.com

КЛИКНИ