Електро инсталатер-електричар

За компанијата: Look4systems е брзо растечка компанија која се занимава со проектирање,инженеринг и изведба на ел.инсталации,видео надзор,ПП системи и алармни системи Компанијата се стреми кон проширување на својата... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Лукфор Системс
  • Активен до 24.07.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

ЛУКФОР СИСТЕМС ДООЕЛ има потреба од  вработување 3(три работни позиции)електричар- електро инсталатери за висока и ниска струја, со и без работно искуство .

Работната позиција е на полно работно време.

СПОСОБНОСТИ:

  • способност и желба за работа
  • мотивиран,одговорен,лојален 
  • динамичност,ефективност и ефикасност

Испратете го вашето CV на e-mail:[email protected]

Телефон за контакт:Влатко 078 301448