Конфекциски работници

Австриска компанија со 25 годишно успешно работење во Македонија, поради проширување на капацитети има потреба од вработени со старосна граница до 50 години, за следнитe работни позиции.

  • 5 кројачи
  • 20 шивачи

Контакт на следнита е-mail адреса на македонски и англиски јазик: [email protected] и [email protected]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »