KAMARIERE

  • Објавен пред 11 месеци
  • Hotel Lirak
  • Активен до 14.08.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Тетово

KERKOHET KAMARIERE ( FEMER) PER RESTORANT NOEL

PERPARSI DO TE KENE KANDIDATET QE NJOHIN GJUHEN MAQEDONISHTE DHE ANGLISHTE.

KERKOHET KAMARIER (MASHKULL)

KERKOHET KAMARIERE ( FEMER) PER RESTORANT NOEL

PERPARSI DO TE KENE KANDIDATET QE NJOHIN GJUHEN MAQEDONISHTE DHE ANGLISHTE.

 KOHA PUNES 8 ORE

PAGA MUJORE : NGA 15 000 DEN

TE INTERESUARIT TE LAMEROHEN NE NR E TEL : 070 256 711

КЛИКНИ