Доставувач

  • Објавен пред 7 месеци
  • Food guru
  • Активен до 14.12.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Фирма од Скопје има потреба од 10 доставувачи на храна со сопствено возило или веспа на територијата на град Скопје, плата од 30.000,00 денари и нагоре. Нудиме одлични услови и динамична атмосфера, без ограничување во старосната граница. Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат на тел. број 070/307 292. Ве очекуваме.

КЛИКНИ