Се бара грумер (за бањање и шишање кучиња)

  • Објавен пред 9 месеци
  • Inner Vision
  • Активен до 25.02.2017
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Пет шоп Pet Supplies сместен на Ул.Рузвелтова бр.23, Скопје, има потреба од грумер со искуство, за подстрижување и бањање на кучиња.

Информации на тел. 077/761-300-Бојан

КЛИКНИ