СОРАБОТНИК во ТЕХНИЧКА СЛУЖБА / КОНТРОЛОР

За компанијата: Кораб ИНС АД Скопје е основано во 2011 година како Осигурително брокерско друштво. Следејки ги трендовите во во осигурувањето, постоеше простор на развој на продажбара на разновидни осигурителни продукти кој најдобро може да ги претстави и комбинира Осигурителниот брокер. повеќе за компанијата »

Станица за технички преглед и регистрација на возила КОРАБ АУТО КОНТРОЛ Скопје има потреба од СОРАБОТНИК во Техничка служба за контрола на моторни возила.

Образование:

- ССС или ВСС од машинска, сообраќајна и/или техничка област

- предходно работно искуство во дејноста, ќе се смета за предност 

Сите заинтересирани кандидати освен на копчето АПЛИЦИРАЈ можете да го испратите и на мејлот:  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »