Архитект

За компанијата: Од своето основање во 1993 година, бирото за дизајн и инженерство „ИВАНОВ инженеринг“ работеше на низа важни објекти во рамките на својата деловна гранка - архитектонски дизајн и конструкција на згради.... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Иванов Инженеринг
 • Активен до 16.10.2021
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

Иванов Инженеринг е во потрага по АРХИТЕКТ да се приклучи во нашиот тим во Скопје

Потребни квалификации:

 • Работно искуство (над 2 години ќе се смета за предност)

 • Задолжително е одлично познавање и активно работење во AutoCAD

 • Напредни вештини во 3Д софтвери за моделирање и рендерирање

 • Напредни вештини во софтвери за графичка обработка

 • Познавање на Англиски јазик,познавање на дополнителен странски јазик ќе се смета за предност;

 • Возачка дозвола Б категорија (ќе се смета за предност)

  Доколку сакате да бидете дел од нашиот креативен тим и да работите во компанија со долга традиција во проектирањето, доставете ни го вашето CV и портфолио на следниот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака оглас за архитект“ најдоцна до 16.10.2021 год.

Само кандидатите кои ги исполнуваат потребните квалификации и услови ќе бидат повикани на интервју.