Персонал за работа

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

Активни огласи од СЕЛЕКШН ПРОДУКЦИЈА ДООЕЛ:

Готвач-ка/Салатер-ка - само прва смена

Игротека „Во светот на децата“ поради проширување на дејноста и формирање нови тимови имаат потреба од: ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА

  • Нудиме позитивна работна атмосфера.
  • Очекуваме професионалност, услужливост и ведар дух, и желба за работа со луѓе и деца.
  • Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

Апликациите доставете ги на е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »