Асистент за продажба - "Smaragd" - East Gate

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 6 дена
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 28.10.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ПАВ Мотиви за својот клиент СМАРАГД – ланец на продавници за ексклузивен накит со повеќе од 50 години традиција, објавува оглас за

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Услови на кандидатите:

 • Комуникативна, доверлива и одговорна личност,
 • Искуство во малопродажба ќе се смета за предност,
 • Развиени вештини на продажба и ориентираност кон купувачите,
 • Изразена иницијатива и проактивен пристап во работата,
 • Познавање работа на компјутер,
 • Претходна работа со накит ќе се земе како предност.

Обврски:

 • Одржување највисоко ниво на услуга во секој момент,
 • Поддршка на менаџментот во дневно oрганизациски работи,
 • Градење и негување добри односи со потрошувачите,
 • Одржување на хигиена во продажниот салон

На вработените им нудиме:

 • Работа во динамично опружување
 • Можност за работа во смени
 • Усовршување во областите на продажба и декорација
 • Мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се на прво ниво

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака AСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.