Продавач/ка на градежни материјали

ПРЕТПРИЈАТИЕОТО “ВАДРА ПРОДУКТ“ ОД СКОПЈЕ ИМА ОТВОРЕНО СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА ЗА:

ПРОДАВАЧ НА СТОВАРИШТЕ ВО С. ПЕТРОВЕЦ ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

  • Работата е во прва и втора смена
  • ССС
  • Со или без работно искуство
  • Плата по договор

ВОЗАЧ

  • со С категорија
  • со или без работно искуство
  • плата по договор

ШТО НУДИМЕ:

  • Редовни месечни примања
  • Регрес за годишен одмор
  • Пријатна работна атмофвера

Вашето CV го очекуваме на маил  [најави се за да го видиш е-маилот]

Телефон за контакт 071/262-047

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »