Магационер - Пикер

За компанијата: Компанијата е основана во 1991 год. во Скопје и иницијално се занимава со увоз и извоз на стоки од широка потрошувачка. Во 1996 год. за прв пат доби можност да врши увоз, дистрибуција и продажба на производите... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Алма - М ДООЕЛ
 • Активен до 18.01.2022
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/2657900

Ние во Алма-М веќе 30 години сериозно ги проучуваме и подготвено ги пречекуваме сите промени и новости кои доаѓаат, преку развој, дејствување и трансформација на бизнисот, носејќи нови квалитети за нашите клиенти. Посветуваме посебно внимание на развој на човечките ресурси. Привлекуваме, развиваме и задржуваме најдобри професионалци и наградуваме за нивните резултати.

Алма – М ДООЕЛ

Качанички пат бр.65а, Скопје

www.alma-m.mk

е-пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]

објавува ОГЛАС за следната работна позиција:

МАГАЦИОНЕР - Пикер

Датум на објава:

4 Јануари 2022

Рок за пријавување до

18 Јануари 2022

Број на оглас:

О-220105-ЛМ-МП

Сектор:

Логистика

Локација:

Скопје

Работни задачи:

 • Подготовка на нарачки,
 • Одржување на хигиена во магацин,
 • Броење на роба за време на пописи на месечно ниво.

Потребни квалификации и вештини:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Флексибилност за работа, одлична комуникација, фокусираност,
 • Професионално однесување и организираност,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамичен, проактивен и насочен кон резултати,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Позитивен однос кон промени.

Потребно искуство:

 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност.

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта:

[најави се за да го видиш е-маилот] со задолжителна назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката.

Напомена:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 1 месец, период на докажување на способности, со можност за продолжување.
 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката, НЕМА да бидат разгледани!
 • Дневно работно време е претпладне, од 06.00 до 14.00 часот, од понеделник до петок.
 • Паричниот износ на нето плата за огласеното работно место, изнесува во опсег до 25,000,00 во зависност од работната успешност.
 • Рок во кој ќе се изврши изборот – доколку на огласот се пријават до 200 кандидати, изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати, изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати, изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.
 • Со поднесување на Вашата апликација за вработување (CV), потврдувате дека сте согласни Вашите лични податоци да бидат чувани во база и обработувани за намена за сегашно или идно вработување од страна на АЛМА-М ДООЕЛ Скопје или од трето лице ангажирано за таа цел согласно Закон. Доколку не сте согласни, Ве молиме тоа да го наведете во апликацијата.
 • Ве молиме без телефонски јавувања

 

АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »