Рецепционерка

За компанијата: Хотел Де КОКА е отворен во април 2014 година на централното место на Скопје, нуди елегантни соби, бесплатен приватен паркинг, бесплатен Wi-Fi, климатизирани простории. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Hotel De KOKA
 • Активен до 23.07.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Hotel De KOKA:

Рецепционер/ка

Хотел Де КОКА, има потреба од нови вработени на работната позиција 

Рецепционерка

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС (високо образование се смета за предност),
 • Задолжително одлично познавање на Англиски јазик,
 • Одлични комуникациски вештини,
 • Љубезност,
 • Спремност за тимска работа,
 • Работи во три смени.

Сите заинтересирани можат да пратат CV на: [email protected]