Тим лидер-Филијала Куманово

 • Објавен пред една недела
 • Флекс Кредит
 • Активен до 23.10.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Куманово

Активни огласи од Флекс Кредит:

Оператор за наплата на долгови

Оглас за работна позиција: Тим Лидер во Флекс Кредит ДОО Скопје -Филијала Куманово

 

Потребни квалификации и вештини:

 

 • Одлични комуникациски и продажни вештини
 • Вештини за преговарање и убедување
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати
 • Аналитичко размислување и вештини за приоритизирање
 • Способност за тимска работа и негово управување
 • Познавање на англиски јазик 
 • Познавање на пакетот MS Office
 • Релевантно искуство од најмалку 1 година ќе се смета за предност

 

Опис на работни задачи:

 

 • Навремена и ефикасна услуга на клиентите вo Филијала
 • Презентација на продуктите и услугите на Флекс Кредит ,во Филијала и на терен
 • Пополнување на барања за кредит и аплицирање во име на корисниците и исплата на истите
 • Наплата на долговите согласно политиката на Флекс Кредит
 • Развој и одржување на базата на клиенти
 • Создавање и управување на тим од Кредитни Консултанти
 • Обучување на Кредитни Консултанти
 • Мотивирање и контрола на терен на Кредитни Консултанти
 • Остварување на продажби во однос на иднивидуалните и тимските месечни цели

 

Услови од компанијата:

 

 • Атрактивна плата плус месечни бонуси според политиката на компанијата
 • Можност за професионален развој и напредување
 • Можност за дополнителна обука и тренинг
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

 

Работното време започнува од 09:00 часот до 17:00 часот, Понеделник - Петок

 

Аплицирањето може да го направите на самиот оглас со притискање на копчето АПЛИЦИРАЈ или пак да испратите CV на имејл адреса vrabotuvanje@flexcredit.mk со назнака Тим Лидер- Филијала Куманово

КЛИКНИ