Персонал за продажба

 • Објавен пред една недела
 • Белгравиа Груп ДООЕЛ
 • Активен до 18.09.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Obag.store Италијански моден бренд кој се наоѓа во Skopje City Mall, спрецијализиран за чанти, саати, аксесоари и други модни додатоци. Концептот е уникатен и се заснова врз база на лично дизајнирање на производите од клиентот.

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 • Поседување на вештини за продажба на високо ниво;
 • Предходно работно искуство во продажба, предност во модна индустрија (мин 2 години);
 • Основно познавање на компјутер, наплата на каса;
 • Пожелно е познавање на англиски јазик.

Одговорности и работни задачи:

 • Услужување на клиентите во домен на лична продажба;
 • Основни административни обврски во домен на работата;
 • Прием, припрема на производите;
 • Повремена организација и уредување на продажното место;
 • Континуирано надградување на вештините во продажба, засновано на личната асистенција на клиентот во врска со производот;
 • Други основнни работни задачи, неопходни за континуирано функционирање на локалот.

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим;
 • Континуирана обука и можност за напредување;
 • Предвидена редовна нето плата од 18.000 денари, плус бонус од остварена продажба, 
 • Работа во смени, вкупно 40 часа неделно.

Заинтересираните да испрата свое CV на [email protected] . Контактирани ќе бидат само лицата кои што ќе влезат во потесен избор, со задолжително изградено предходно работно искуство во насока на потребите и барањата.