Магационер

За компанијата: Fashion Group повеќе од 15 години важи за најголема малопродажна модна групација во земјава, а во нејзиното портфолио ќе најдете некои од најголемите светски реномирани брендови како Hugo Boss, Diesel,... повеќе за компанијата »

За работна позиција Магационер во Фешн Груп (за во продажен објект во Ист гејт):

Главни обврски:

 1. Прием и потврда на примени кутии со помош на pathfinder и обезбедување на нивен истовар.
 2. Отварање и складирање на добиените нарачки истиот ден.
 3. Подготовка на производите за продажба (аларми, скенирање, лепење декларации и сл.)
 4. Менаџирање и реорганизација на магацинскиот простор според потребите.
 5. Прелепување на артикли за попусти и промоции.
 6. Враќање на робата од тековната сезона според инструкциите на компанијата.
 7. Постојано одржување на хигиената на магацинскиот простор.

Потребни квалификации:

 1. ССС/ВСС
 2. Основно познавање на работа со компјутер (внес на податоци, праќање мејлови, Word, Outlook)
 3. Познавање на работа со софтвери за водење залиха.
 4. Работа со PDA апарат/псион и сл. Уреди за внес на шифри на производи
 5. Со и без работно искуство
 6. Навременост и самостојност во извршувањето на работните задачи.

Сите заинтересирани кандидати да достават своја биографија на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »