Возачи - „E“ Категорија

Плата од 30.000 ден.

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Шпедитер - Возачи со Е Категорија - Возачи со „D“ Категорија

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на возачи со Е категорија за локален транспорт. Плата од 30.000 денари. 

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  1. Возачка дозвола, Е категорија
  2. Дигитална картица за тахограф,

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на [најави се за да го видиш е-маилот] ,

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »