Архитекти

  • Објавен пред 6 месеци
  • Elena Luka Home
  • Активен до 04.12.2019
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Елена Лука Хоум, една од најголемите градежни компании во Македонија, вработува архитекти.

Потребни квалификации:

  • Високо образование,
  • Претходно работно искуство,
  • Одлично познавање на AutoCAD и 3DS Max,
  • Работа со клиенти. 

Доколку ги исполнувате наведените квалификации испратете CV на: marketing@elenalukahome.com

КЛИКНИ