База на потенцијални кандидати- Оператор во контакт центар

За компанијата: Електродистрибуција ДООЕЛ Скопје е компанија чија главна дејност е дистрибуција на електрична енергија. Компанијата е дел од EVN групацијата. ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА вработува професионалци од различни... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ Скопје:

Specialist i transportit dhe automjeteve (m/f) - Специјалист за транспорт и возила (m/ж)

(преземи го огласот како PDF)