Се бара социјален работник за работа во дом за стари лица

Активни огласи од Лабос дом за стари и изнемоштени лица:

Потребни се негователки и медицински сестри

Потребена е социјална работничка за работа во дом за стари и изнемоштени лица.

Информации од 10 до 19ч на тел:078404498 и 078436677. 

КЛИКНИ