Доставувач - Велес

За компанијата: СЕТЕК сé од техника е лидер во областа на ИТ, аудио видео и белата техника, кој на македонскиот пазар е присутен 28 години. СЕТЕК сé од техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија... повеќе за компанијата »

ДОСТАВУВАЧ во Велес

Потребни квалификации:

 • ССС;
 • Задолжително е поседување на возачка дозвола Б категорија   
 • Искуство со управување на лесно товарно возило
 • Пожелно е претходно работно искуство во испорака на производи до крајни потрошувачи

Одговорности и работни задачи:

 • Навремена и безбедна испорака на производи до крајни потрошувачи
 • Контрола и распоредување на трговска стока за достава во возилото, согласно дадените насоки и документација
 • Достава на трговска стока до крајните потрошувачи
 • Одговорен за утовар и истовар на трговската стока од/во возилото
 • Истовар на трговската стока при прием на стоката во продавница
 • Води евиденција за доставите
 • Работи во потполна согласност со законска регулатива од областа на сообраќајот

Ние Нудиме:

 • Работа во динамична средина со тим на професионалци
 • Работа во две смени, 40 часа неделно
 • Можност за континуирана надградба и развој во кариера
 • Обуки за напредок во кариерата

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија (CV) - ЗАДОЛЖИТЕЛНО, со слика не постара од 6 месеци преку полето за АПЛИКАЦИЈА или на e-mail адресата  [најави се за да го видиш е-маилот] .