Работници во маркет

 • Објавен пред 12 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 14.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Агроном - полјоделство - Фармацевт

Компанијата ГРАНАП ГНП  има потреба од:

 

Работници во маркет

 

Вработените ќе бидат дел од прекрасна работна атмосфера и опкружување во која секој ќе има можност да го даде својот максимум.

 

Работни задачи:

 • прием и редење на производите согласно со правилата и процедурите во компанијата,
 • грижа за опремата за работа,
 • брза и коректна услуга на потрошувачите.

 

Потребни квалификации:

 • минимум ССС,
 • претходно исто или слично работно искуство ќе се смета за предност,
 • подготвеност за работа во тим,
 • желба за работа во динамична средина,
 • желба за работа во смени,
 • основни познавања од компјутерски алатки,
 • основни познавања од Англиски јазик.

 

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Своите апликации испратете ги на следниот е - меил:  kariera@motivi.mk

КЛИКНИ