Внатрешен ревизор во Служба за Внатрешна ревизија

За компанијата: УНИБанка опстојува 30 години на македонскиот банкарски пазар, која нуди широк спектар на продукти услуги насочени кон правниот и физичкиот сегмент. Кредити, депозити, дебитни и кредитни картички, гаранции,... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »