Архитект/проектант на мебел за во продажба

Плата од 22.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: ГЕМА ИНЖЕНЕРИНГ е градежна фирма и претпријатие кое се бави со проектирање, инженеринг, ентериер - уредување и реновирање. повеќе за компанијата »

Гемма инженеринг за потребите на салонот за мебел Natuzzi Italy има потреба од:

Архитект/проектант на мебел за во продажба.

 

Потребни квалификации:

  • Образование – ВСС (архитектонски факултет или факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер)
  • Компјутерски вештини – WORD, EXCEL I AUTOCAD
  • Лични карактеристики- комуникативност, динамичност и претставителност, отвореност и елоквентност
  • Чувство на одговорност во извршувањето на поставените задачи;
  • Добро познавање на англиски јазик
  • Работно искуство до 3 години

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, пратета ја својата пријава на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »