Продажен консултант

Плата од 50.000 ден. до 70.000 ден.

За компанијата: B2 Solution е професионална компанија за давање консултации и производи околу уредувањето на работните места и дизајнот на вашата канцеларија. повеќе за компанијата »

Активни огласи од b2 solution:

Архитект - дизајнер

Б2 Солутион компанија која се бави со уредување на канцелариски простори.  http://b2.com.mk/about/

За својот продажен департмент има потреба од млада амбициозна личност, која сака да напредува и усвојува нови светски знаења. Платите во компанијата го надминуваат Македонскиот просек и наш интерес е да вработените стигнат до високи примања кои зависат од ангажманот и резултатите кои се постигнуваат во текот на работата. Во продажба платите имаат фиксен и варијабилен дел.

Компанијата нуди најсовремени светски знаења специјализирани за продавачи, во вид на тренинзи и менторство 24/7. искуството на кандидатите не е од пресудно значење. Важно е  да се динамични луѓе кои сакаат комуникација и да се во постојано движење и да секојдневно усвојуваат нови знаења. Неопходно е да бидат амбициозни, да имаат желба за заработка, да покажат лидерски способности.

Како компанија сме ориентирани кон луѓе со работни, ментални и морални квалитети, формалното образование е важно но не мора да биде пресудно. 

Доколку сакате да се стекнете со врвни светски знаења од сверата на продажбата:

  • како се закажуваат состаноци
  • како се отвараат состаноците
  • како да стекнете преговарачки вештини
  • како се затвараат продажби на големи проекти
  • како се водат стратешки клиенти

Б2 Солутион е вистинскот место за Вас!

CV-јата од заинтересираните кандидати ги очекуваме на [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »