JAVA програмери – Скопје и Струмица

 • Објавен пред 8 месеци
 • Акцент ДООЕЛ
 • Активен до 22.04.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Потребни кавалификации:

 • Завршено соодветно високо образование
 • Потребни познавања: Java, Java Servlet, HTML5/CSS3, JavaScript, MySQL, jQuery
 • Основни познавања: Jasper, Swing, Bootstrap, Java Spring, Hybernate
 • Пожелни познавања: Android SDK, C# WinCE, Python, Qt.
 • Пожелно искуство со програмирање на ERP апликации
 • Сериозност, потрага по константно подобрување 
 • Желба за работа  во интер-дисциплинарно окружување

Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на contact@accent.mk со назнака за која позиција аплицирате

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање

Рок за пријавување 23.04.2017.

КЛИКНИ