Електричари

За компанијата: Скопски Легури е компанија за феролегури која што сака да ја зацврсти својата позиција во индустријата за феролегури како ефикасен производител и извозник на феролегури повеќе за компанијата »

Активни огласи од Скопски Легури ДООЕЛ Скопје:

Заварувач

(преземи го огласот во Word)

Скопски Легури  ДООЕЛ е производител на феролегури. Заради рестартирање на производствениот процес отворени се нови работни  места.

Скопски Легури бара  Електричари

Очекувани квалификации, потребни знаења и способности:

  • Потребна стручна спрема: ВКВ Електричар или електротехничар;
  • Работно искуство од минимум 2 години;
  • Должен е стручно да е оспособен за извршување на работните задачи од работното место.

Главни одговорности и обврски:

  • Обезбедување и поддршка за правилна состојба, безбедно и сигурно функционирање на електричната опрема;
  • Монтажа на нови електрични мрежи до 0,4 кВ;
  • Спроведување на тековно и планско одржување и ремонти на електрична опрема;
  • Детектирање на причини на степен на истрошеност на електрична опрема и превземање на мерки за нивно предупредување и елиминирање;
  • Отстранување на неисправности во работа на електроопремата, нивен ремонт, монтажа и регулациjа.

Компанијата нуди:

Работа со редовно работно време од 40 часа неделно, прва смена, со обезбеден оброк, годишен одмор од 24 работни дена, во конкурентна средина и одличен финансиски надомест со потенцијал за напредување.

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата Биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за - Оглас за Електричари, апликациите ќе се прифаќаат до 28.03.2023 година.

Само потесно селектирани кандидати ќе бидат контактирани.

Ви благодариме за вашиот интерес.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »