Хигиеничарка/ка

  • Објавен пред една недела
  • Cleaner
  • Активен до 07.07.2022
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Агенција за одржување на хигиена Клинер Дооел - Скопје, има потреба од хигиеничарки со предходно работно искуство за одржување на хигиена во станбени, деловни објекти и приватни компании. Контакт телефон : 078/222-332. 077/535-020

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »