Игротека Имагинариум

  • Објавен пред 7 месеци
  • FRIGG DOOEL
  • Активен до 06.05.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

ИГРОТЕКА ИМАГИНАРИУМ - City mall,

има потреба од девојки ( негователки ) за работа

Нашето МОТО `` НАСМЕАНИ ДЕТСКИ ЛИЦА ``

Контакт:0703999930

емаил:info@imaginarium.mk

КЛИКНИ