Домик Недвижности: Агент за недвижности

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 10.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Агенција за промет со недвижности, Домик, има потреба од агенти за работа со или без работно искуство, на возраст над 25 години. 

Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV со фотографија на следната е-маил адреса: domiknedviznosti.oglasi@yahoo.com

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • добро познавање на англиски јазик
  • познавање на компјутери
  • комуникативна личност, способна за тимска работа

Е-ПОШТА: domiknedviznosti.oglasi@yahoo.com

КЛИКНИ