Оператор за наплата на долгови

 • Објавен пред 4 недели
 • Флекс Кредит
 • Активен до 24.04.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Флекс Кредит:

Aгент за наплата во терен

Оглас за работна позиција:  Оператор за наплата на долгови во Флекс Кредит ДОО Скопје 

Потребни квалификации и вештини:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Вештини за преговарање и убедување
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати
 • Аналитичко размислување и вештини за приоритизирање
 • Способност за тимска работа и негово управување
 • Познавање на пакетот MS Office
 • Релевантно искуство од најмалку 1 година ќе се смета за предност

Опис на работни задачи:

 • Наплата на долговите согласно политиката на Флекс Кредит
 • Комуникација со должниците на дневна база
 • Анализа на резултатите и наоѓање начин за подобрување на истите
 • Ажурирање на податоците добиени од клиентите
 • Креирање на извештаи и евиденција на преземените задачи за комплетирање на својата работна обврска

Услови од компанијата:

 • Атрактивна плата плус месечни бонуси според политиката на компанијата
 • Можност за професионален развој и напредување
 • Можност за дополнителна обука и тренинг
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

Работното време започнува од 09:00 часот до 17:00 часот, Понеделник - Петок

Аплицирањето може да го направите на самиот оглас со притискање на копчето АПЛИЦИРАЈ или пак да испратите CV на email  [email protected] со назнака Оператор за наплата на долгови