Келнери/ки и Сомелиери

 • Објавен пред 2 недели
 • ПРОМО
 • Активен до 18.10.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Реномиран ресторан во центарот на Скопје бара:

Келнери/ки и Сомелиери (реон Центар - Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Послужување на пијалоци
 • Вештини во комуникација со гости
 • Работа со  фискална каса

 

БАРАМЕ:

 • Искуство во делот на угостителство
 • Комуникативна и љубезна личност
 • Основно познавање на англиски јазик

 

НУДИМЕ:

 • Можност за почнување со работа веднаш
 • Работа одлична работна атмосфера
 • Работа во смени - прва смена: 08:00 - 16:00 и втора смена: 16:00 - 24:00;
 • Одлични месечни примања
КЛИКНИ