Возач со Ц категорија

  • Објавен пред 8 месеци
  • МЕДИТЕРАН НП
  • Активен до 31.03.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Имаме потреба од 1 лице ,возач со Ц  категорија за внатрешен транпорт.

Kонтакт - 070243853

КЛИКНИ