МАЈСТОР/ПОМОШНИК МАЈСТОР

  • Објавен пред 8 месеци
  • Доган Дизајн
  • Активен до 12.08.2018
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Компанија Доган Дизајн објавува конкурс за следните работни места:

 

Наслов на работно место:

I. Мајстор

Потребни услови за даденото работно место:

  • Искуство во кроење и монтажи

II. Помошник мајстор

  • Не е потребно искуство во столарија

Сите апликации заедно со Вашето CV поднесете ги на e-mail адресата dogan_dizajn@hotmail.com

Конаткт тел:  076/475-550

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ