Брокер за индустриски простор

 • Објавен пред 10 месеци
 • ФОРТОН МКА ДОО
 • Активен до 13.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ФОРТОН Македонија е водечка компанија во секторот на комерцијален недвижен имот, формирана како член на алијансата на Cushman & Wakefield (најголема светска приватна консултантска компанија во секторот на комерцијални недвижнини). За потребите на секојдневното-оперативно работење и зголемен интензитет на активности, го проширува својот тим. За таа цел отвара нова работна позиција: 

 

Брокер за индустриски простор со долунаведените спецификации.

 

Базични информации:

 • Официјален старт на работната позиција: 15ти Април, 2018г.
 • Работно време: 8 часа/дневно (Понеделник-петок)
 • Бруто плата: 64,450 ДЕН (опција за дополнителни бонуси зависно од перформанси)

 

Потребни квалификации, поврзани со активностите на позицијата:

 • Одлично познавање на работа со компјутери и MS Office пакетот (Word, Excel, Outlook, Power Point и др.)
 • Задолжително познавање на англиски јазик
 • Организациски и аналитички способности при креирање на извештаи
 • Извршување на административни активности (data entry)
 • Изработка на дневни, неделни и месечни извештаи за сегмент – индустриски простор
 • Идентификување на објекти од сегмент – индустриски простор
 • Идентификување на нови бизнис можности и потенцијални клиенти
 • Директно водење на преговори во процесот на продажба и изнајмување на индустриски простор
 • Нуди ефикасни решенија за клиентите и се грижи за нивните потреби
 • Анализа, сортирање и процесирање на информации од доменот на недвижности

 

Личен профил:

 • Минимум 4 години работно искуство во продажба со корпоративни клиенти
 • Одлични комуникациски и презентациски способности
 • Изразено практикување на деловна етика

 

Потребна документација за аплицирање:

 • Ваша професионална биографија (CV на македонски и англиски јазик)

 

Финален временски рок за поднесување на апликацијата:

 • Датум: 13ти Март, 2018г
 • Апликациите за работната позиција да се доставуваат на e-mail адреса info@forton.mk

 

Напомена:

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ