Биолог, Хемичар, или Фармацевт за лабораторија по биохемија

Плата од 30.000 ден.

ПЗУ-орд. по општа медицина и биохемиска лабораторија Прим. Д-р. Ацо Николов Видафи Штип за работа во општа биохемиска лабораторија има потреба од ангажирање на:

  • Дипломиран биолог, биохемиско-физиолошка насока или дипломиран инженер по биологија - биохемија и физиологија или
  • Дипломиран инженер по биохемија со една година искуство во биохемиска лабораторија под надзор на специјалист по медицинска биохемија, или
  • Дипломиран инженер по хемија, насока применета хемија (аналитичко-структурна и препаративна) или насока аналитичка биохемија и една година искуство во биохемиска лабораторија под надзор на специјалист по медицинска биохемија. 

Нудиме стабилна работа, со редовни примања, и редовно исплаќање на регрес за годишен одмор. Работата е во само прва смена, и празници не се работат.  

Планиран рок за вработување е 01.04.2023. 

Доколку сте заинтересирани пратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]  или јавете се на 075 295 937

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »