Веб администратор

 • Објавен пред 10 месеци
 • Р3 Инфомедиа
 • Активен до 17.09.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Р3 Инфомедиа, фирмата креатор на брендовите Златна книга и Маркетконект вработува 2 кандидати на позицијата:

Веб администратор

Опис на работни обврски и одговорности:

 • Администрирање на веб страните на Златна Книга и МаркетКонект
 • Менаџирање на нарачки преку интернет, oдговарање на телефонски повици
 • Учество во подготовка на промотивни кампањи на социјални медиуми
 • Креирање Newsletters
 • Телефонска и е-mail комуникација со клиенти

Потребни квалификации и вештини:

 • Најмалку 1 година работно искуство во администрација на веб страници, маркетинг на дигитални медиуми или слично;
 • Познавање на HTML – основно ниво
 • Познавање на Photoshop CC – основно ниво
 • Познавање од областа на e-commerce и интернет маркетинг
 • Пасија за онлајн маркетинг, нови технологии и трендови во веб светот;

Ви нудиме:

 • Работа во динамична средина со можност за професионален развој и надоградба;
 • Заработувачка базирана на квалификации, вештини и лични перформанси;
 • Можност за кариера во една од најиновативните компании во Македонија.

Ако сакаш да станеш дел од тим составен од професионалци, испрати твое CV на konkurs@zk.mk со наслов: ‘МАРКЕТИНГ на дигитални медиуми’ најдоцна до понеделник 18-ти септември 2017.

КЛИКНИ