Административен работник/чка во финансии

За компанијата: Фирма од областа на курирскиот сервис - франшизер на интернационалниот бренд во оваа област, TNT Express Netherlands & FedEx Int. Постои повеќе од 15 години, со постојан развој и надоградба. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПНЛ Транслог ДООЕЛ:

Техничка секретар/ка

Потребни квалификации:

  • Работно искуство на иста или слична позиција до 2 години
  • Активно познавање на работа со компјутер (MC Office) 
  • Основно познавање на сметководство
  • Познавање на англиски јазик не е услов но ќе се смета за предност
  • Комуникациски и организациски способности и тимска работа

Работен ангажман:

  • Определено време од 3 месеци со можност за продолжување.

Испратете го вашето CV на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »