Хигиеничар

За компанијата: Компанија за прозводство на висококвалитетни барови, чоколади и појадоци. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • BAR & BREAKFAST FACTORY
  • Активен до 30.11.2021
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од BAR & BREAKFAST FACTORY:

Работници за во производство

Компанијата Бар енд Брекфаст фектори ДОО има потреба од хигиеничар.

Работни обврски:

- одржување на хигиена на погон (магацини, производен простор, варилница, тоалет)
- одржување на хигиена на садови и помошни алатки
- одржување на хигиена на машини и помошна опрема