Хигиеничари/ки

  • Објавен пред 4 месеци
  • Cleaner
  • Активен до 13.07.2019
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Агенција за одржување на хигиена Клинер Дооел - Скопје, има потреба од 2  хигиеничари/ки за одржување на хигиена во станбени, деловни објекти и приватни компании. Контакт телефон : 078/222-332.

КЛИКНИ