Mедицинска сестра

  • Објавен пред 6 месеци
  • PZU DERMA ESTETIK
  • Активен до 23.01.2020
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Се бара медицинска сестра со положен државен испит за средно образование.

 

КЛИКНИ