Берачи на зеленчук

  • Објавен пред 4 месеци
  • Probiz
  • Активен до 16.06.2019
  • Позиција: Земјоделец
  • Локација: Друга држава

Ние бараме работници - БЕРАЧИ НА ЗЕЛЕНЧУК.
Работа е во Хрватска, Загреб. Сместувањето е бесплатно и работната виза е бесплатна. Платата е 3.5 евра на час.
Можност за работа е 8 до 12 часа на ден. Работата е цела година.
Viber, whapp: 00385 91 7695878
Марко Циндриќ

Mail: 41.marko@gmail.com

КЛИКНИ