Оперативен менаџер

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 21.01.2021
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Охрид

Активни огласи од ПАВ Мотиви:

Social Media and Marketing Manager - Junior CRM Account Manager

ПАВ МОТИВИ за свој клиент, вработува:                                                          

ОПЕРАТИВЕН МЕНАЏЕР -  Охрид

 

Профил на кандидатот:

 • Образование –ВСС, насоки: Менаџмент, Бизнис администрација, Туризам и хотелиерство
 • Минимум 3 години работно искуство
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на Microsoft Office

 

Клучни одговорности:

 • Учество во донесување на важни одлуки во врска со политиката, плановите и стратегиите на компанијата
 • Развивање и спроведување на оперативните политики и процедури
 • Помага при прмоција на културата на компанијата што поттикнува врвни перформанси и високи морални вредности
 • Вршење супервизија на буџетирањето, известувањето, планирањето и ревизијата
 • Надзор при поднесување на сите правни и регулаторни документи и следење на усогласеноста со законите и прописите
 • Идентификација и локација на проблемите и можностите за компанијата
 • Градење на партнерски односи со други организации
 • Поддршка при комуникација на работниците со менаџерскиот тим
 • Поддршка на сите функции на бизнсот да функционираат усогласено.