Возачи со Е Категорија

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Шпедитер - Возачи со Е Категорија - Возачи со „D“ Категорија

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на возачи со работно искуство.

 

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Возачка дозвола, E категорија,
  • Лиценца за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
  • Дигитална картица,
  • АДР картица

Предност ќе имаат кадидатите со меѓународно искуство,

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »