Дивајн: Архитект

 • Објавен пред 8 месеци
 • Дивајн Зоран ДООЕЛ
 • Активен до 27.04.2017
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

ДИВАЈН Проектирање и инженеринг за потребите на својата производствена линија за мебел објавува оглас за АРХИТЕКТ:

Потребни квалификации:

 • Завршено релевантно високо образование.
 • Најмалку 5 години претходно работно искуство во областа во проектирање и изведба на ентериери и екстериери, како и дизајн и производство на мебел.
 • Задолжително одлично познавање и активно работење во AutoCAD, ArchiCAD, Corel Draw и апликациите од MS Office пакетот.
 • Одлично познавање и активно работење во 3D Studio Max или слична апликација за 3D моделирање, визуелизација и материјализација на ентериер и екстериер, мебел и елементи за внатрешно уредувањe ќе се смета за предност.
 • Овластувања А и В за проектирање и вршење на стручен надзор при изведба.
 • Oдлично познавање и активно користење на англиски и/или германски јазик (пишан и говорен).

 

При аплицирањето задолжително е кандидатите да приложат примероци од овластувањата и да достават сопствено портфолио или истото да го достават на увид.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија, најдоцна до 30.04.2017 год. на:

 

ДИВАЈН Производство за мебел,

ул. Борис Трајковски бр. 316, 1000 Скопје 

e-mail: careers@divajn.com

www.divajn.com

 

КЛИКНИ