Магационер - возач

За компанијата: ФМС дооел е специјализирана компанија која ги нуди сите услуги поврзани со имотот. Компанија која ќе го процени, идентификува и претстави најдоброто решение за предизвиците и проблемите со кои се соочува... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

 

МАГАЦИОНЕР / ВОЗАЧ  

 

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел Скопје е компанија која се занимава со управување и одржување на објекти има потреба од магационер/возач

Потребни квалификации:

 • Завршено средно стручно образование,
 • Претходно соодветно работно искуство во струката (минимум 3 год активен возач)

Личен профил:

 • Организираност, одговорност, педантност
 • Самоиницијативности, самомотивираност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за брзо учење
 • Препознавање на приоритети
 • Диманичност и креативност
 • Комуникативност и професионален однос со коминтентите
 • Лојалност, чесност и дискреција

Работни обврски:

 • Испорака на пратки
 • Задолжен за прием, складирање и издавање на роба
 • Набавки за потребите на фирмата
 • Подредување, грижа и одговорност за производите во магацинот
 • Редовни пописи
 • Изработка на потребна документација, подредување на документацијата

Доколку сте заинтересирани, испратете Ваша кратка биографија (CV) на следната email адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] , задолжително наведете за која позиција аплицирате.

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »