Овластен ревизор

ГЛОБАЛ ГРОУП КОНСАЛТИНГ (GGC)  претставува реномирана компанија специјализирана за ревизорски услуги, бизнис консалтинг (даночен, економски и правен консалтинг), сметководствени услуги и правни услуги.

GGC e лиценцирано друштво за ревизија.

GGC претставува One Stop Shop компанија, каде претприемачот може да ги добие сите услуги за основање на нов бизнис, пристап до финансии, сметководство, консалтинг и правни услуги за правилно и законско водење на бизнис.

Наши сајтови се : www.globalgroup.mk, www.smetkovoditeli.com.mk и www.novafirma.mk. 

Поради зголемен обем на работа во секторот ревизија - имаме потреба од:

 

Овластен ревизор

GGC ангажира:

 • 1 овластен ревизор со лиценца издадена од СУНР и член на ИОРРМ

Што нудиме ние?

 

 • Соработка со одлични колеги и работа во тим од професионалци
 • Конкурентна плата
 • Хибриден начин на работа од канцеларија и од дома
 • Пријатна работна средина во канцеларија
 • редовни внатрешни и платени надворешни обуки 
 • пристап до стручна литература и апликации

 

Потребни квалификации:

 • Економски факултет  
 • Поседување на лиценца за овластен ревизор издадена од СУНР
 • најмалку 3 години работно искуство во областа на ревизија 
 • Познавање на важечките ревизорски стандарди, МСФИ и сметководствени стандарди
 • Познавање на даночните прописи
 • Познавање на законска регулатива од областа на ревизијата
 • Силни комуникациски и презентациски вештини.

 

 

Заинтересираните кандидати своето CV може да го пратат на:

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »