ПРЕТСТАВНИЦИ ПО ХОТЕЛИ - Англиски јазик

Активни огласи од ДТТУ ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ДООЕЛ :

Се бараат угостителски работници

Фибула Охрид има потреба од работници на следната работна позиција:

 

Претставници по хотели - 5 работни места

Потребни квалификации:

  • Средно образование,
  • Познавање на англиски јазик.

 

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV на: fibulaohrid@t.mk

КЛИКНИ