МАГАЦИОНЕР

Друштвото за градежништво, производство и услуги Синтек-Специфик ДОО Скопје објавува оглас за работно место: 

Mагационер/ Магацински работник

Одговорности и задачи: 

  • Соодветни на магацинско работење.

Потребни квалификации:

  • Претходно работно искуство во магацинско работење,
  • Предност ќе имаат кандидати со ССС (средна стручна спрема),
  • Задолжително поседување на возачка дозвола за Б категорија,
  • Поседување на возачка дозвола за Ц категорија ќе се смета за предност,
  • Основно познавање на работа со компјутер.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации да испратат своја кратка биографија (CV) на e-mail: sintekspecific@gmail.com или да не контактираат на +389 78 250 787.

КЛИКНИ